Технічний вибір
Після натискання «Зрозуміло» сайт зберігає у вашому браузері лише позначку про закриття повідомлення. Це допомагає не показувати його повторно.
Налаштування згоди
У головній частині сайту встановлено Consent Mode v2. Налаштування згоди передаються до того, як можуть завантажуватися інші теги.
Як очистити
Ви можете видалити дані сайту через налаштування браузера. Після цього повідомлення про cookie з’явиться знову.